¿Porqué cambia el color del Blog? Para resaltar el tiempo litúrgico en el cual nos encontramos.

domingo, 8 de noviembre de 2009

VISITA ARXIPRESTALEl passat divendres, 6 de novembre, va tindre lloc la visita a l’arxiprestat de Gandia del bisbe auxiliar D. Enrique Benavent, per revisar el funcionament de les parròquies en tots els seus àmbits.
Pel matí, D. Enrique es va reunir amb tots els sacerdots de l’Arxiprestat, als qui va demanar que li explicaren com anaven les diferents Parròquies, en tots els seus aspectes. Els distints rectors li van explicar l’estat de les seues esglésies i les necessitats i els objectius a curt termini que tenen plantejats. El senyor Bisbe els aportà possibles solucions.
Per la vesprada, a les 16’30 hores, el senyor Bisbe es va reunir amb els agents de pastoral representants dels diferents grups eclesials en la parròquia de Sant Francesc de Borja. Desprès de una breu pregaria, es va passar a un diàleg obert on es va anar fent un repàs a totes les activitats de les parròquies. El bisbe anava escoltant les distintes intervencions sobre la realitat actual dels xiquets i joves en la catequesis i anava donant suggeriments i consells. El Bisbe va recolzar la opinió de tots de que les diverses parròquies deuen caminar coordinades i portant totes, els mateixos criteris pastorals. La unió dels cristians es fa mes necessària en una societat on la presencia de la fe es vol reduir al àmbit personal sense una intervenció en lo social. Per a tots tingué paraules d’ànim i de recolzament en la tasca de cadascun dels grups i que sabérem que sempre tindrà la porta oberta per a tots, i que sempre estarà disposat a donar-nos la seua ajuda. Recordà que “estem en temps de sembrar i, més avant, ja serà hora de recollir; aleshores, ara, sembrem”.
La jornada acabà amb una missa solemne a l’església, concelebrada per diferents rectors.
Des d’ací, agraïm al senyor Bisbe, la seua companyia, els seus consells i el bon ànim que ens va transmetre en aquesta jornada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario